Not known Factual Statements About vds kiralama
Not known Factual Statements About vds kiralama
Blog Article
Kendi sunucu olanakları ile istediği hız ve kaliteye ulaşamayan kişiler için sanal sunucu tek başına bir alternatif olarak kişilerin en iyi kullanımı gerçekleştirmesini sağlayan destek sunuyor. Cnc Bilişm donanım sektöründeki tecrübesi ile Sanal sunucu alanındaki tüm bilgisini ve deneyimlerini Hız Web hosting çatısı altında toplayan firmamız tüm bu endişeleri ortadan kaldırmak adına SSD disklerle yüksek performans elde etmenizi sağlamaktadır. Sanal sunucu hizmetlerimiz hakkında merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
* Belirtilen fiyatlar 12 aylık alımda aylık baz fiyatı belirtir ve karşılaştırma amaçlıdır.
Bu sunucunun tüm kontrolünün sizde olması ve dimension ait bir dosyada tutulmasın dolayı erişim izni sadece dimension verilmekte bu sayede güvenlik konusunda endişe etmenize gerek kalmamaktadır.
VDS Sunucum ne kadar sürede teslim edilir? Hostumo üzerinden VDS veya vps sunucu Kiralamış olduğunuz sunucu otomasyon sistemine bağlıdır, ödemenizi yaptıktan sonra otomatik teslim edilir fakat stok sorunu durumunda yöneticiler tarafından one-five dk arasında teslim edilmektedir.
Her bir sanal sunucu, tamamen ayrı bir işletim sistemi ve bağımsız bir çalışma ortamına sahip olabilir.
• Kesintisiz erişim; VDS sunucu yararları arasında kesintisiz erişim sunması önemli bir avantajdır. Sitenizin her zaman açık olması ve dünyanın herhangi bir noktasından sorunsuz erişim olanağı projeleriniz için en iyi sonuçları almanızda etkilidir.
Ancak veri garantisi sunulmamakla birlikte yedekleme sorumluluğu öncelikli olarak kullanıcılarımıza aittir.
Açılımı Virtual Committed Server olan VDS Sunucular, sanalsallaştırma uygulamalarıyla fiziksel sunucu içinde yer alan CPU, RAM ve depolama alanı gibi donanımsal özellikleri sanal olarak oluşturan sunuculara istenilen şekilde paylaştırılabilmesini mümkün kılan Sunucu hizmetidir. Home windows VDS Sunucu
Sunucularınız nerede bulunuyor ? Sunucularımız Türkiye / İstanbul konumlu TIER3 sertifikalı Telehouse verimerkezimizde firmamıza ait özel şifreli kabinlerimizde yine firmamıza ait donanımlar üzerinden yayın vermekteyiz.
Son dönemin en popüler sanal sunucu hizmetlerinden biri olan VDS sunucular esas olarak kullanıcılara focused sunucu performansında bir sanal sunucuyu kiralama imkanı verir. Yani VDS sunucuyu tercih eden bir kullanıcı kiraladığı VDS alanı kendisinden başka kullanıcılar için kullanıma kapalıdır ve kullanıcı kendi isteklerine göre alanını dilediği gibi kullanabilir.
İşiniz veya projeniz için uygun olan VDS paketi seçiminde karar kılamadıysanız, sizlerin sorularına daima yanıt vermek için bekleyen canlı destek hattımıza sorularınızı iletebilir ve VDS paketi seçimi konusunda destek alabilirsiniz, bu sayede VDS server paketi seçimi yaparken kafanızı kurcalayan soru veya sorunların cevabını vds kiralama almış olup en doğru seçimi yapabilirsiniz. En doğru seçim ile birlikte sanal sunucu satın al!
Hem aktif hem de pasif yedekleme sistemi ile SSD disklerde en yüksek performansa SSD SAN depolama altyapısı da sağlanır. Kurumsal hizmetlerimizde güvenlikten taviz vermemek adına sanal sunucu için SATA diskleri kesinlikle tercih etmemekteyiz. 32bit uygulamaları da çalıştırabileceğiniz sunucularımızda Windows 2016 ve Linux işletim sistemlerinin yüksek performanslı 64bit versiyonları kullanılır.
Kalitenin ve başarının şansa bırakılamayacağının farkında olan şirketimiz sizlerle beraber zirveye tırmanmak için hizmet verdiğinin bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Kısaca VDS olarak bilinen Virtual Committed Server birçAlright sanal sunucu oluşturmak için sanallaştırılmış bir fiziksel sunucudur. Türkçe’de özel sanal sunucu olarak kullanılan VDS, dedicated sunucu ile aynı özellikleri sunan sanal sunuculardır. Sunucunun bulunduğu her bilgisayarda çOkay sayıda sanal sunucu bulunmaktadır. VDS sunucu kiralamış olan kişiler kendi istedikleri işletim sistemini kurabilmektedir. VDS ile VPS birbirleriyle çAlright karıştırılan sunucu tipleridir. Her ne kadar birbirleri ile birçOkay yönden benzese de VPS ile VDS arasında önemli farklar bulunmaktadır.